Hamamdoeken
Heerlijk zacht
SALO
Beschrijving

Nederlanders zijn enorme buitenmensen. Zodra de zon schijnt gaan we wandelen, fietsen en sporten. Wanneer het warmer wordt willen we massaal het water in; op zoek naar verkoeling en een gezond kleurtje.

Is het je al opgevallen dat je de hamamdoek steeds vaker terugziet op het strand, maar ook bij zwembaden en sauna’s? De doeken werden oorspronkelijk gebruikt in Turkse badhuizen als omslagdoek en droogdoek. Deze super lichte doeken veroveren nu ook de Nederlandse markt!

Ideaal voor op reis

De zachte en traditioneel geweven doeken absorberen vocht, drogen razendsnel en voelen prettig aan. Hamamdoeken zijn ook erg handig om mee te nemen. Ze zijn licht en makkelijk op te vouwen tot een klein pakketje. Doordat ze zo weinig ruimte innemen zijn ze super handig voor op reis!

De hamamdoeken van SALO zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen en zijn verkrijgbaar in zes rustgevende pasteltinten. De traditionele franjes geven de doeken een mooi Oosters tintje. Gebruik ze als handdoek, picknickkleed of omslagdoek tijdens frissere momenten.