Kook5daagse
Food Prepping Sundays
Beschrijving

Je bent nog geen tien minuten thuis van werk of je staat alweer te zwoegen in de keuken om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten. Herken je deze situatie? Bespaar jezelf deze stress en hervind het plezier in koken met de Kook5daagse.

Tijdens de Kook5daagse koken we, op een slimme en snelle manier, vijf gezonde maaltijden. In het weekend beslis je welke vijf gezonde maaltijden je de komende week wilt eten en vervolgens ga je direct aan de slag. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Food Prepping

Op Food Prepping Sundays neem je de tijd om zoveel mogelijk ingrediënten te snijden, raspen, hakken of marineren. Deze efficiënte manier van koken bespaart je enorm veel tijd. Probeer het zelf en je zult zien dat je in no time een verrukkelijke zelfbereide maaltijd op tafel tovert. Ideaal voor drukke doordeweekse dagen.

Food Prepping is daarnaast een slimme manier om geld te besparen. Je koopt gericht boodschappen in en denkt na over nieuwe smakelijke combinaties. Verras jezelf en je gezin met jouw creativiteit en doe mee! Check voor inspiratie de smakelijke weekrecepten op de website van de Kook5daagse.

BEZOEK WEBSITE